Mobilitzacions: 12-J i 21-J


La consellera Rigau vol imposar noves retallades.

A  més  de  les  que  ja  havia  anunciat  amagant-se darrere del decret de Wert, ara va més enllà i torna a posar sobre la taula noves retallades de plantilles que, al curs vinent, agreujaran  encara  més  la  ja precària  situació  que  viuen  els  centres  públics  i provocaran   una   important   pèrdua   de   llocs   de treball, en  el  que  és  un  atac  salvatge  i  sense precedents  contra  el  personal  substitut, al  qual posa en unes condicions de treball tercermundistes. Tot plegat és un atac frontal a la qualitat de l’ensenyament públic, ue el converteix en l’objectiu  polític d’un desmantellament progressiu.

La  consellera  Rigau  amb  aquest nou reguitzell de mesures   tracta  de  mediatitzar, esporuguir i desmobilitzar la comunitat educativa    de l’ensenyament públic, però només aconsegueix de posar en evidència  el seu tarannà antidemocràtic, en  no  escoltar  la  veu  de  molts  milers  i  milers  de persones que el dia 22 de maig li van demanar que aturés  les  retallades.

Per  això  exigim  la  dimissió d’una consellera que està fent de les retallades l’eix bàsic   de   les   seves   polítiques   educativa   i   de personal.

Contra les retallades i la resignació que vol  imposar  la  consellera  no  hi  ha  només que un   camí:   la   mobilització.   La   unitat   d’acció sindical i la unitat del professorat amb la resta de la comunitat educativa han de ser les bases des  d’on  continuar  amb  força  i  fermesa  les mobilitzacions:

  • EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC I LA SEVA QUALITAT
    • CONTRA LES RETALLADES SALARIALS i DE PLANTILLES.
    • CONTRA LA PÈRDUA DE LLOCS DE TREBALL
    • CONTRA LA PRECARITZACIÓ DE LES CONDICIONS DE TREBALL

·

MOBILITZA’T: “ AVUI  EN PRECARI, DEMÀ SENSE FEINA”

CCOO, USTEC·STEs, FETE-UGT i CGT

Dia 12 de juny de les 17h a les 20 h

CONCENTRACIÓ DAVANT LA SEU DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT (Via Augusta,  202).

Dia 21 de juny, 18,30h

CONCENTRACIÓ a Rambla de Catalunya entre Ronda Universitat i Gran Via 

Comments are closed.